Aanschuifdiners op Wijngaard Zonnestraal

Wat gaat het geweldig worden!
Dit jaar gaat Wild Brood uitpakken met aanschuifdiners op Wijngaard Zonnestraal.
In oktober vorig jaar hebben we al een voorproefje gehad op de wijngaard van twee mooie aanschuifdiners in de herfst.
Er werd heerlijk gekookt door Wild Brood en de wijnen waren natuurlijk van Wijngaard Zonnestraal.

Dit jaar staan er 9 verschillende aanschuifdiners op Wijngaard Zonnestraal gepland.
Ieder aanschuifdiner heeft een ander thema en kun je dus boeken waar je zin in hebt. Of je doet mee aan alle aanschuifdiners.

“Springdinner” 13, 14 en 15 april en 20, 21 en 22 april.

April … Op de vooravond van de zomer. Frisse lente kleuren, mooie gestylde tafels met bloesem en een krachtig voorjaarszonnetje.
Wat een prachtig moment om heerlijk buiten te genieten. In onze prachtig gestylde  &  verwarmde stretchtent. Midden op de Wijngaard Zonnestraal, liggen de strobaaltjes met dekentjes klaar om jullie te verwarmen en te verwelkomen. Met de wijn van de Wijngaard Zonnestraal zelf en een prachtig lente menu, gaan we je volledig in de watten leggen. We hebben het thema een beetje aangepast voor deze maand. We gaan nog steeds koken met houtvuur en op de kolen in caveman stijl, maar ook met de door ons bekende sfeer en styling. Boek hier dit aanschuifdiner op Wijngaard Zonnestraal.

“Secret Supper” 11, 12 en 13 mei en 18, 19 en 20 mei.

De Wijngaard Zonnestraal kent ook een geheim.. en dat willen we je graag delen. We gaan deze maand extra uitpakken met een heel bijzonder, maar vooral verrassend aanschuifdiner. Maar we verwachten ook iets van onze gasten!
Kom in stijl!
Mannen in het zwart, vrouwen in het wit. Hoe chiquer hoe leuker.  En wij doen de rest…
Aan onze prachtig gestylde tafels waar we je volledig gaan voorzien van alle gemakken, zal de magie toenemen… Live muziek, heerlijke bijzondere gerechtjes en een aantal fantastische wijnen van Wijngaard Zonnestraal zelf. Boek hier dit aanschuifdiner op Wijngaard Zonnestraal.

“Frankrijk” 8, 9 en 10 juni en 15, 16 en 17 juni.

Als er 1 land is wat graag in the picture staat met wijn dan is het Frankrijk wel. Wijn, kaas en lekker brood. Maar wat is er nog meer zo bijzonder aan het land? De patisserie, de typische kookwijze, maar kunnen we dat ook vertalen op een houtvuur? Laten we het gewoon eens proberen… gerookte camembert? Coquilles met knolselderij, live gerookte zalm en echte crème brûlée? Ik denk dat we er wel komen… En de wijnen .. Jaaaaa die komen natuurlijk ook weer van de Wijngaard Zonnestraal zelf! We ook deze natuurlijk weer verwerken en ook de bladeren… Kom je helpen? Boek hier dit aanschuifdiner op Wijngaard Zonnestraal.

​”Italië – Dolce far niente” maar liefst 3 keer en wel 6,7 en 8 juli, 13,14 en 15 juli en 20, 21 en 22 juli.

Steak de Florentine op houtvuur, echte zelfgemaakte pasta, pesto’s, schalen met salades, die je aan een lange tafel moet doorgeven, lasagna, buratta, pana cotta.. canolli!! zuccotto…. Opera zangeres? Ja natuurlijk! Hoe Italiaans wil je het hebben. Een grote familia!
We gaan je de hele avond vullen met eten en liefde, muziek en verrassingen tijdens dit aanschuifdiner. Boek hier dit aanschuifdiner op Wijngaard Zonnestraal.