Aanschuifdiners op Wijngaard Zonnestraal

Wat gaat het geweldig worden! Dit jaar gaat Wild Brood uitpakken met aanschuifdiners op Wijngaard Zonnestraal.

In oktober 2022 hebben we al een voorproefje gehad op de wijngaard van twee mooie aanschuifdiners in de herfst. Er werd heerlijk gekookt door Wild Brood en de wijnen waren natuurlijk van Wijngaard Zonnestraal.

Dit jaar staan er geen verschillende aanschuifdiners meer op Wijngaard Zonnestraal gepland. Ben je geïnteresseerd in een aanschuifdiner volgend voorjaar of zomer, laat het ons weten.

In 2023 hebben we verschillende aanschuifdiners gehad. Hieronder een paar voorbeelden,

“Secret Supper” 20 mei.

De Wijngaard Zonnestraal kent ook een geheim… en dat willen we je graag delen. We gaan deze maand extra uitpakken met een heel bijzonder, maar vooral verrassend aanschuifdiner. Maar we verwachten ook iets van onze gasten!

Kom in stijl naar het aanschuifdiner!

Mannen in het zwart, vrouwen in het wit. Hoe chiquer hoe leuker.  En wij doen de rest…

Aan onze prachtig gestylede tafels waar we je volledig gaan voorzien van alle gemakken, zal de magie toenemen… Live muziek, heerlijke bijzondere gerechtjes en een aantal fantastische wijnen van Wijngaard Zonnestraal zelf. Boek hier dit aanschuifdiner op Wijngaard Zonnestraal.

“Frankrijk” 17 juni.

Als er 1 land is wat graag in the picture staat met wijn dan is het Frankrijk wel. Wijn, kaas en lekker brood. Maar wat is er nog meer zo bijzonder aan het land? De patisserie, de typische kookwijze, maar kunnen we dat ook vertalen op een houtvuur? Laten we het gewoon eens proberen… gerookte camembert? Coquilles met knolselderij, live gerookte zalm en echte crème brûlée? Ik denk dat we er wel komen… En de wijnen .. Jaaaaa die komen natuurlijk ook weer van de Wijngaard Zonnestraal zelf! We ook deze natuurlijk weer verwerken en ook de bladeren… Kom je helpen? Boek hier dit aanschuifdiner op Wijngaard Zonnestraal.

​”Italië – Dolce far niente” 8 juli en 22 juli.

Steak de Florentine op houtvuur, echte zelfgemaakte pasta, pesto’s, schalen met salades, die je aan een lange tafel moet doorgeven, lasagna, buratta, pana cotta.. canolli!! zuccotto…. Opera zangeres? Ja natuurlijk! Hoe Italiaans wil je het hebben. Een grote familia!

We gaan je de hele avond vullen met eten en liefde, muziek en verrassingen tijdens dit aanschuifdiner.