GluhweinGaard

Wanneer? 13 & 14 januari 2024. Zaterdag van 14:00 tot 18:00 en zondag van 13:00 tot 17:00.
Waar: Wijngaard Zonnestraal
In het weekend van 13&14 januari gaan we winters uitpakken.

Na de geslaagde GluhweinGaard op 9 en 10 december wordt nog een must-visit evenement voor fijnproevers en wijnliefhebbers georganiseerd op Wijngaard Zonnestraal. Tijdens deze twee dagen, genaamd “GluhweinGaard”, kan men het glas heffen op komend jaar en de goede voornemens uitspreken onder het genot van een hapje en een drankje vanaf de vuurkorven en BBQ. 

Tijdens het GluhweinGaard evenement op 9&10 december kwam Sabine van Rooij van NHGooi Radio met haar team langs op Wijngaard Zonnestraal.

Luister hier naar haar verslag. En hier voor deel 2 verderop in de uitzending.

De zaterdag opent met Vanthuis, beroemd om hun zelfgemaakte limoncello, die ze zullen serveren aan de gasten. Ook presenteert Numero-V hun assortiment aan Italiaanse wijnen, waardoor de Italofiele wijnkenner ook in zijn nopjes zal zijn.

Op zondag komt Stookers Gin met hun zelfgemaakte Gin.
Over het hele weekend serveert Wijngaard Zonnestraal naast hun heerlijke assortiment aan wijnen, warme Gluhwein, en een heleboel andere lekkernijen waardoor het festival ook een ideale bestemming is voor wie op zoek is naar de typische winterse sferen. Denk aan Apple crumble, worstjes van het rooster, kinderen kunnen marshmellows roosteren boven het vuur.


In het kort: Vuur, Gluhwein, Apple-Crumble, Worstjes, Marshmellows, Lichtjes, Wijn en een heleboel gezelligheid.

Powered by Weer1.com

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *