Moederdagspecial 'High Wine'

Moederdagspecial ‘High Wine’

Wanneer?

Zondag 14 mei 2023.

Het leukste moederdagcadeau

Op zondag 14 mei 2023 is het dé dag om moeders in het zonnetjes te zetten. Het is de dag waarop we onze moeders eren en bedanken voor alles wat ze voor ons doen. Veel mensen geven op deze dag cadeautjes, bloemen of gaan samen iets leuks doen om hun moeder te verwennen.

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor Moederdag?

Geef dan een High Wine op Wijngaard Zonnestraal cadeau! Geniet van een heerlijke proeverij van drie glazen wijn, gemaakt door onze wijnexperts en door ons geproduceerd. Bij elke wijn wordt er een bijpassend hapje geserveerd, om de smaakbeleving compleet te maken.

Moederdag op een unieke locatie

Onze Wijngaard Zonnestraal is een unieke plek. De wijngaard is gelegen op een prachtige locatie midden in de natuur, waar je samen met je moeder kunt genieten op Moederdag van de rust en de prachtige omgeving. Tijdens de High Wine kun je ook een rondleiding krijgen op de wijngaard en vertellen onze experts je alles over het proces van wijn maken.

Picknicken op Wijngaard Zonnestraal

Niet alleen leuk voor je moeder op Moederdag

De High Wine op Wijngaard Zonnestraal is niet alleen een leuk en smaakvol cadeau voor Moederdag, maar ook een gezellig uitje voor jouzelf om samen met je moeder van te genieten. En dat allemaal voor maar €29.95 per persoon!

Reserveer nu door een mailtje te sturen naar info@wijngaard-zonnetstraal.nl en geef je moeder een onvergetelijke Moederdag.

Moederdagspecial High Wine samengevat

Wijngaard Zonnestraal organiseert een High Wine op Moederdag. Drie glazen wijn van de wijngaard met bijpassende hapjes voor €29.95 per persoon op de unieke locatie Wijngaard Zonnestraal.

Meld je ook aan voor de Moederdagspecial High Wine!

Geef je op voor de Moederdagspecial High Wine via info@wijngaard-zonnestraal.nl. We kijken ernaar uit om deze Moederdag echt speciaal te maken voor jullie.

Powered by Weer1.com

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *