Wijngaarddiner Wijngaard Zonnestraal

Wijngaard Zonnestraal diner “Le Primeur”

Wanneer?

Vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober 2022 vanaf 18.00 uur.

Het eerste wijngaarddiner gaat van start

Het is zover! Het eerste wijngaarddiner gaat van start.

Op 14 en 15 oktober 2022 organiseert Wijngaard Zonnestraal in samenwerking met Wild Brood het eerste wijngaard diner van 2022. Vanaf 16.30 uur heten we op zowel 14 en 15 oktober 30 gasten welkom om aan te schuiven aan dit diner op Wijngaard Zonnestraal. Op deze twee dagen serveren wij onze wijnen en laten wij u kennis maken met de wijngaard. Wild Brood is een rondreizend pop-up restaurant (www.wildbrood.nl). Met de gerechten die worden geserveerd wordt het verhaal van een locatie verteld. Wild Brood gaat verder dan een gewoon bord eten en geeft je een totaal belevenis op een geweldige locatie. Een stukje theater met een knipoog. Rauw, met gevoel en dicht bij de oorsprong.

Rond 18.00 uur starten we met een korte tour door de wijngaard om dan rond 18.30 aan te schuiven aan de lange prachtig gestylde tafels van Wild Brood. Deze zijn gevuld met heerlijke gerechten geïnspireerd door de wijngaard.

Wat is het menu tijdens het wijngaarddiner?

Dat blijft nog een verrassing… Maar het wordt een heerlijke bourgondische en tikje “decadente” avond. Met warme kruidige geuren, een robuuste setting en vooral veel sfeer maken we dit event tot een prachtige ervaring.

Wil jij bij dit unieke wijngaard diner aanwezig zijn? Boek dan nu je ticket hier.

Ticketinformatie wijngaarddiner

Tickets zijn €89 per persoon (incl. 2 flessen wijn en een 4-gangen verrassingsdiner). De ticketprijs is exclusief boekingskosten.

Locatie van het wijngaarddiner

Wijngaard Zonnestraal
Rading 105
1231 KC Loosdrecht

Belangrijke informatie over het wijnggaarddiner

Er wordt buiten gekookt. Het is dus raadzaam warme kleding aan te trekken en dekens mee te nemen. De wijngaard maakt het iedereen zoveel mogelijk naar de zin met een mooi aangeklede en verwarmde tent.

Op de wijngaard zijn naast wijn ook andere drankjes verkrijgbaar.

Ben je vegetarisch?

Mail na het boeken je naam en met hoeveel vegetariërs je komt dan kunnen we hier rekening mee houden.

Het e-mailadres is info@wildbrood.nl

Heb je een allergie?

We proberen in ons menu zoveel mogelijk rekening te houden met allergieën. Is je allergie ook gebaseerd op sporen? Dat is voor ons erg lastig… Wij werken veel met gluten en noten en omdat we op locatie werken kunnen we niet uitsluiten dat dit voor mensen met een allergie gewaarborgd is. Onze excuses voor het ongemak.

Ben je veganist?

Deze avond is helaas niet geschikt voor mensen die veganist zijn.

Annulering?

Kan je om wat voor reden dan ook niet komen? Wij rekenen op jou en kunnen helaas je ticketprijs niet terugstorten. Onze events zijn alleen mogelijk als iedereen die een ticket koopt ook komt. Niet alleen voor de sfeer maar ook financieel. Kan je echt niet komen? Dan raden we jou aan om je ticket aan iemand anders te geven.

Het event gaat onverhoopt niet door…

Zijn we genoodzaakt het evenement om welke reden dan ook te annuleren? Dan storten wij de betaalde ticketprijs van €89 per persoon terug (helaas kunnen we de boekingskosten van de ticketservice niet terugstorten).

Powered by Weer1.com

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *