Wine and Dine op Wijngaard Zonnestraal

Wanneer?

Het diner is op zaterdagavond 18 van 17:00 tot 22:30 uur en de lunch op zondagmiddag 19 mei 2024 van 13:00 tot 17:00 uur.

Geniet van dit culinaire hoogtepunt!

Dit is het het eerste culinaire hoogtepunt van het jaar 2024 op onze Wijngaard Zonnestraal! Wees er snel bij en reserveer vandaag nog voor:

Ervaar deze unieke beleving voor 150 euro per persoon. Laat je verrassen door culinaire hoogstandjes op een unieke plek!

🍇🍽️✨ Beleef Hemelse Smaaksensaties: Wine & Dine met Crazy Chef, Wijngaard Zonnestraal en Pastiche Events!

Duik in een wereld van culinaire verfijning en buitengewone ervaringen tijdens het Wine & Dine-evenement.

Dit is een unieke samenwerking tussen Crazy Chef, Wijngaard Zonnestraal, Pastiche Events, en een vleugje goedheid voor het goede doel.

Crazy Chef brengt zijn culinaire meesterschap, Wijngaard Zonnestraal de voortreffelijke wijnen, Pastiche Events voegt een subtiel, stijlvol accent toe, en 10% van de opbrengst gaat naar een goed doel.

Wat kun je verwachten?

Op zaterdagavond 18 mei 2024 van 17:00 tot 22:30 uur en zondagmiddag 19 mei 2024 van 13:00 tot 17:00 uur transformeren we de wijngaard in een betoverende omgeving voor een exclusief diner en een weelderige lunch, waarbij de verrukkelijke creaties van Crazy Chef samengaan met de sublieme wijnen van Wijngaard Zonnestraal. Pastiche Events voegt daar een vleugje magie aan toe met hun stijlvolle styling en event productie.

We ontvangen je met een mooi glas mousserende wijn. Daarna neem je plaats aan een lange gedekte tafel op de wijngaard en geniet je van een mooi 4 gangendiner of lunch met de wijnen van Wijngaard Zonnestraal. Elk gerecht zorgvuldig is samengesteld om je smaakpapillen te prikkelen en de bijpassende wijnen van onze wijngaard maken het compleet. De combinatie van de optimale genietervaring en de betoverende ambiance maakt deze gelegenheid uniek.

Reserveer nu en geniet van een culinaire reis tussen de druivenranken!

Mis deze unieke samenwerking niet! Laat je meenemen op deze onvergetelijke reis van smaken en geniet van de passie van Crazy Chef de verfijnde wijnen van Wijngaard Zonnestraal, creatieve styling, en het gevoel van bijdragen aan een goed doel. Geniet van culinaire hoogstandjes, omringd door de betoverende sfeer van onze wijngaard.

Bestel nu je kaarten voor het diner op zaterdagavond 18 mei 2024 van 17:00 tot 22:30 uur of de lunch op zondagmiddag 19 mei 2024 van 13:00 tot 17:00 uur en verzeker jezelf van een plek aan deze betoverende tafel. Ervaar deze unieke beleving voor 150 euro per persoon.

We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke herinnering te creëren.

Tot snel!

Het team Wijngaard Zonnestraal.

Opgelet: Beperkte beschikbaarheid.

Zorg dat je op tijd reserveert om teleurstelling te voorkomen.

🍇🍽️✨ #CrazyChefWijngaardZonnestraalPastiche #WineAndDine #CulinaireBeleving #DinerenTussenDeDruiven #GoedDoel #WineAndDineZonnestraal #WineAndDineHilversum #WineAndDineLoosdrecht

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *