De Eigenaar heeft een aanzienlijke financiële investering gemaakt in de wijngaard en ontvangt daarom ook het hoogste rendement voor zijn certificaten. Een Eigenaar zet zich in zoals een eigenaar betaamt en verkoopt waar mogelijk het ‘verhaal’ van de wijngaard als zijn eigen verhaal. 1 keer per jaar worden alle Eigenaren uitgenodigd om de strategisch plannen van de wijngaard te bespreken. Mocht een certificaathouder besluiten zijn certificaten aan te bieden voor verkoop, dan heeft de Eigenaar voorrang op de Vriend en Ambassadeur van de wijngaard

 • Aantal certificaten: 5
 • Investering: €6.000
 • Vast rendement: 4,5% (dit betekent dat de investeerder elk jaar een vast rendement van 4,5% ontvangt op hun investering)
 • Absoluut bedrag per jaar: €270 (het jaarlijkse rendement van 4,5% op de investering van €6.000 resulteert in een bedrag van €270 per jaar)
 • Jaarlijkse proeverij: Als Eigenaar van de wijngaard krijgt de investeerder de mogelijkheid om jaarlijks deel te nemen aan een proeverij, waarbij ze de wijnen van de wijngaard kunnen ervaren.
 • Jaarlijkse aandeelhoudersvergadering: De investeerder heeft recht op deelname aan de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering, waarin belangrijke strategische plannen van de wijngaard worden besproken.
 • Jaarlijkse strategiebespreking: Als Eigenaar heeft de investeerder de gelegenheid om jaarlijks de strategische plannen van de wijngaard te bespreken.
 • Vrij toegang bij evenementen: Als Eigenaar van de wijngaard heeft de investeerder vrij toegang tot evenementen die door de wijngaard worden georganiseerd.
 • Gratis gebruik van de wijngaard voor evenementen (groepsgrootte): De investeerder krijgt de mogelijkheid om de wijngaard gratis te gebruiken voor evenementen met een grotere groep mensen. De exacte groepsgrootte wordt niet vermeld, maar het is waarschijnlijk meer dan 10 personen.
 • Aankoop nieuwe oogst (in flessen): Als Eigenaar heeft de investeerder het voorrecht om jaarlijks 36 flessen van de nieuwe oogst aan te kopen.
 • Bijwonen van evenementen: Het profiel vermeldt dat de investeerder de ambitie heeft om bij te wonen bij 3 evenementen.
 • Voorrang bij verkoop van certificaten: Als een certificaathouder besluit zijn certificaten te verkopen, krijgt de Eigenaar voorrang op de “Vriend” en “Ambassadeur” van de wijngaard om deze certificaten te kopen.

Dit is een overzicht van het profiel van de “Eigenaar” investeerder bij wijngaard Zonnestraal. Als Eigenaar hebben investeerders een aanzienlijke financiële investering gedaan en ontvangen zij het hoogste rendement op hun certificaten. Ze worden betrokken bij de strategische planning van de wijngaard, hebben toegang tot exclusieve evenementen en krijgen voorrang bij de aankoop van certificaten die te koop worden aangeboden. Daarnaast hebben ze het privilege om het verhaal van de wijngaard te delen als hun eigen verhaal, waarmee ze zich volledig inzetten als eigenaar van de wijngaard.

Ik wil certificaathouder worden!  https://wijngaard-zonnestraal.nl/product/eigenaarcertificaat/