Wijngaard Zonnestraal

Gefeliciteerd met de aanschaf van jouw eigen wijnstokken bij Wijngaard Zonnestraal!

Digitale wijngaard

Met deze unieke mogelijkheid kun je nu thuis genieten van jouw “eigen wijn” en tegelijkertijd meer te weten komen over het reilen en zeilen van onze prachtige wijngaard. We begrijpen dat niet iedereen altijd de gelegenheid heeft om regelmatig een wijngaard te bezoeken, en daarom bieden wij jou een digitale beleving van de wijngaard gedurende het gehele seizoen.

Updates gedurende het seizoen

Gedurende het seizoen houden we je als leasehouder op de hoogte van de ontwikkelingen van jouw wijnstokken. We sturen regelmatig foto’s en video’s waarin we laten zien welke werkzaamheden er plaatsvinden in de wijngaard. Je krijgt een volledig beeld van het gehele groeiproces, van de snoei tot aan de oogst. Zo kun je op afstand meemaken wat er allemaal komt kijken bij het onderhouden van een wijngaard en het maken van wijn.

Jouw eigen wijnstokken

Uiteraard ben je ook van harte welkom om persoonlijk een bezoek te brengen aan de wijngaard en deel te nemen aan de werkzaamheden, samen met onze vrijwilligers. Op die manier kun je jouw eigen wijnstokken van dichtbij bewonderen en de sfeer van de wijngaard ervaren. En hoe bijzonder is het om uiteindelijk de druiven voor jouw eigen wijn te oogsten?

Voordelen leaseovereenkomst

Bij het afsluiten van de leaseovereenkomst ontvang je enkele fantastische voordelen. Je krijgt een uniek certificaat op naam, waarmee jouw betrokkenheid bij de wijngaard officieel wordt bevestigd. Daarnaast ontvang je 12 flessen Zonnestraal wijn, bestaande uit 6 witte en 6 rode flessen, geproduceerd met druiven van jouw eigen oogstjaar. Je hebt ook exclusieve toegang tot het members gedeelte van onze digitale wijngaard, waar je nog meer informatie en updates kunt vinden.

Profiteer van korting

Bovendien profiteer je van 10% korting op verdere wijnaankopen en kun je deelnemen aan onze jaarlijkse wijnproeverij. Je naam zal zelfs worden vermeld op de wijngaard, als blijk van onze waardering voor jouw bijdrage. En mocht je interesse hebben, dan kun je vrijwillig deelnemen aan de oogst, waarbij je actief betrokken bent bij het plukken van de druiven die jouw eigen wijn zullen vormen.

We zien je graag!

Met de lease van jouw eigen wijnstokken heb je een unieke kans om het hele proces van wijngaard tot wijn van dichtbij mee te maken. Jouw passie voor wijn wordt werkelijkheid en we zijn verheugd dat we jou kunnen verwelkomen in onze wijngaard.

Nogmaals gefeliciteerd met jouw nieuwe avontuur als wijnstokken-leasehouder bij Wijngaard Zonnestraal. We kijken ernaar uit om samen met jou een geweldig seizoen tegemoet te gaan, vol smaak!