Kerstpakketten INC met persoonlijke boodschap

Natuurlijk is wijn het perfecte geschenk en bij Wijngaard Zonnestraal hebben we de perfecte selectie wijnen om er een uniek geschenk van te maken. Personaliseer het wijnetiket en/of het wijnkistje en maak indruk. Je kunt onze wijn ook aan je kerstpakketten toevoegen. Hieronder vind je enkele opties voor het personaliseren van je geschenk met onze heerlijke wijnen.

Onze wijn (in je pakket)

Wil je je medewerkers of klanten een smaakvol geschenk geven? Geef ze dan een fles van onze heerlijke rode en/of witte wijn. Je kunt de wijn ook toevoegen aan je kerstpakketten. Kies de wijn die het beste bij je bedrijf past en wij zorgen ervoor dat deze met zorg wordt verpakt. Je kunt ze door ons ook laten toevoegen aan je kerstpakketten.

Wijngaard Zonnestraal Kerstpakket twee flessen wijn

Onze wijn in gepersonaliseerde doos

Wil je je geschenk nog specialer maken? Kies dan voor onze gepersonaliseerde wijnkistjes. Deze kistjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden bedrukt met je bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of zelfs de namen van je medewerkers. Voeg een fles van onze heerlijke wijn toe aan de wijnkist en je hebt een uniek en persoonlijk geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

Onze wijn met gepersonaliseerd etiket

Als je je bedrijf nog beter wilt promoten, kun je kiezen voor onze wijnen met gepersonaliseerde etiketten. We kunnen je bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap afdrukken op het etiket van onze wijnflessen. Zo creƫer je niet alleen een uniek en smaakvol geschenk, maar ook een geschenk dat je bedrijfsnaam promoot. Dit is een geweldige manier om je klanten en medewerkers te laten zien dat je om hen geeft en om je bedrijf te promoten.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze wijnen of wil je graag advies bij het samenstellen van je geschenk? Neem dan gerust contact met ons op via info@wijngaard-zonnestraal.nl. We staan altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte wijn voor je geschenk.