Digitale Wijngaard Zonnestraal

Voor mensen die het mooi vinden om hun “eigen wijn” thuis te kunnen schenken of voor mensen die graag meer van een wijngaard willen weten….

Wijngaard Zonnestraal biedt de mogelijkheid om wijnstokken op de wijngaard te leasen in combinatie met een digitale beleving van de wijngaard.
Een wijngaard is eigenlijk om doorheen te lopen, de stokken van dichtbij te zien en de druiven te zien groeien. De frisse buitenlucht in de longen en de voeten in de aarde. Maar niet iedereen is in de bijzondere omstandigheid om dit wekelijks te doen. Daarom bieden wij bij het leasen van wijnstokken een digitale beleving van de wijngaard gedurende het gehele seizoen. We houden de leasehouders wekelijks op de hoogte over de stand van de wijnstokken middels foto’s en video’s.

We beschrijven de werkzaamheden die in die week plaats hebben gevonden en we laten middels videobeelden zien hoe de werkzaamheden aan de stokken en loofwand worden uitgevoerd. Zo krijg je als leasehouder een volledig beeld van het gehele seizoen op de wijngaard. Van de eerste snoei van het oude hout van vorig seizoen, het binden van de eerste scheuten, het poetsen van de stammen, de eerste knoppen, de eerste trosvorming, geleiden en opbinden van de scheuten, vrijmaken van de trossen, verwijderen van okselscheuten, tot aan de oogst aan toe.
Je maakt mee wat er allemaal bij komt kijken om een wijngaard te onderhouden en uiteindelijk druiven te oogsten en wijn te maken.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom op de wijngaard om samen met de vrijwilligers deel te nemen aan de werkzaamheden op de wijngaard en dan even kijken bij de eigen stokken…..

En hoe mooi is het om de druiven voor je eigen wijn te oogsten.

Bij het afsluiten van de lease overeenkomst krijg je onder andere het volgende:

  • Uniek certificaat op naam
  • 12 flessen Zonnestraal wijn (6 wit en 6 rood) van jouw oogstjaar
  • Toegang tot het members gedeelte van de digitale wijngaard
  • 10% korting op verdere wijnaankopen
  • Deelname aan de jaarlijkse wijnproeverij
  • Naamsvermelding op de wijngaard
  • Vrijwillige deelname aan de oogst
  • Je wijnstokken lease is geldig voor 1 heel seizoen, vermeld op het certificaat

€295 per seizoen

Ik wil nu leasen! Schaf hier nu jouw Wijnstok-lease jaargang 2023-2024 aan.


Find Us Here

58 Howard Street #2 New York​
+7 (928)-123-45-45